TAPAS kaart

ONBEPERKT TAPAS ETEN

bij Cineac Lisse!

Van dinsdag t/m zondag kunt u vanaf 17.00 uur onbeperkt tapas eten voor 38,50 per persoon! (Kinderen t/m 12 jaar 17,50). 

Onze chefs hebben een bijzonder tapasmenu samengesteld met 34 verschillende en heerlijke gerechten, zowel vis-, vlees als vega gerechten.

De tapas zijn niet de standaard Spaanse tapas, maar prachtige, creatieve, heerlijke kleine gerechtjes.

Per ronde bestelt u 1 gerecht, zodat u optimaal kunt genieten.

Reserveer via 0252 – 83 03 93

Bekijk de menukaart hiernaast.

TAPAS voor thuis

TAPAS VOOR THUIS
bij Cineac Lisse!
Op dinsdag t/m zondag kunt u tussen 17.00 en 18.00 uur onze “Tapasplaat op Maat” afhalen voor slechts 20,00 per persoon!

Stel uw eigen tapasplaat samen en kies uit 4 tapasgerechten van het menu (inclusief friet en brood)

Bestel telefonisch 0252 – 83 03 93 van dinsdag t/m zondag vanaf 15:00 uur.

Bekijk het keuzemenu hiernaast.

TAPAS AFHAAL

 

  1. Gerookte zalm met rode biet, zeekraal, blini, kappertjes en citroen-dille creme
  2. Rivierkreeft Cocktail met salade en cocktailsaus
  3. Roodbaarsfilet met pastinaakcreme, buerre noisette, hazelnoot, radijs en limoen
  4. Tonijnsalade met Fusilli, basilicum, zongedroogde tomaten, citroenolie, komkommer en rucola
  5. Gebakken zalm met aspergerisotto en grana Padano
  6. Calamaris gefrituurde inktvisringen met aioli
  7. Carpacciobonbon gevuld met salade, pijnboompitten, Grana Padano en pesto
  8. Steak Tartare met toast, truffelmayonaise, kappertjes en gepocheerd ei
  9. Sticky ribfingers met Five spices, sla, atjar, sesamzaadjes, gefrituurde uitjes
  10. Varkenshaassaté met pindasaus, aardappelsalade, pindasaus en gefrituurde uitjes
  11. Pulled chicken In een taco met salade, coleslaw, en barbecuesaus
  12. Texels Lam gestoofd in Juttersbock met een aardappelmousseline
  13. Biefstuksalade met taugé, bosui, geroosterde tuinbonen en teriyakisaus
  14. Hamburger met sla, augurk, barbecuesaus, cheddar en zoete aardappelchips
  15. Geitenkaaskroketjes op een bedje van sla met druiven en honing-mosterdmayonaise
  16. Vegan Curry met zoete aardappel, wortel, kokosmelk, spinazie, limoen en rijst
  17. Bladerdeegtaartje gevuld met courgette, dadel en brie
  18. Floralis Salade met rode biet, appel, balsamicodressing, blauwe kaas en walnoten
  19. Gyoza gevuld met groenten en Hoisinsausje
  20. Crostini huisgemaakt met gegrilde courgette, rode pesto, mozzarella en citroenolie

Zoete extra’s

BROWNIE                                                                  4,75